top of page

Kulutammeko toisemme loppuun? -videotallenne

Kulutammeko toisemme loppuun? –tanssiteos on nyt nähtävillä omalta kotisohvaltasi tai vaikkapa kännykältäsi. Voit nyt kokea taide-elämyksen missä vain kunhan sinulla on toimiva älylaite ja internet-yhteys. Saat katseluoikeuden videotallenteeseen ostamalla lipun sähköpostilla ktl.liput@outlook.com. Lipun hinta on 10 €.

 

Tanssiteos käsittelee kuluttamisen eri tasoja nykytanssin kautta. Teoksen tavoitteena on lisätä tietoisuutta ilmastonmuutoksesta ja sen vastaisesta taistelusta tanssitaiteen avulla.

Teoksen teemoina ovat kuluttaminen, ihmisyys sekä muuttuvat kulutustottumukset ja niiden seuraukset. Teoksessa nähdään erilaisia kuluttamisen tasoja; ihmiset kuluttavat materiaalia, ilmastoa, toisiaan ja myös itseämme. Teos kyseenalaistaa katsojan kulutusvalintoja sekä pohtii, mikä ihmisyydessä johtaa ahneuteen ja materialismikulutuksen kierteeseen.

Koreografia on Carola Jäderholmin käsialaa ja tanssijoina ovat Carola Jäderholm, Sofia Hammar, Sanni Saarilahti, Saara Saraste ja Vilma Tuominiemi.

Valosuunnittelu Oskari Kaarne

Video Jani Virolainen

Teos on tehty yhteistyössä Ilmastonmuutosvoiman, Suomen Kulttuurirahaston sekä Allianssi ry:n kanssa.

MITÄ

Kulutammeko toisemme loppuun? -tanssiteoksen videotallenne

MISSÄ

Sijainnilla ei ole väliä, kunhan sinulta löytyy toimiva internet-yhteys sekä älylaite tai tietokone, jolta voit katsoa videon.

Kulutammeko toisemme loppuun? -traileri

bottom of page